Nieuw: “Bekkie en Kiwi en de geheime tekens!”

Bekkie, het vogelbekdier, ligt heerlijk te slapen onder de boom, als zijn vriend Kiwi, de kiwi-vogel opgewonden komt aangerend.

“Kom mee, Bekkie, ik heb wat spannends ontdekt! Vreemde tekens op een grot!”

Kiwi is er helemaal van overtuigd dat het de tekens van een schatkaart zijn.

En dat ze, als ze heel goed zoeken , vast en zeker een schat gaan vinden in de vorm van geld, goudstukken of dure horloges.

Bekkie weet het zo net nog niet.

Samen gaan ze op pad, op zoek naar de schat.

Maar wat is de schat precies?

Een spannend avontuur in Australische sfeer.

Bij het prentenboek hoort ook een Stippenkleurboek met kleurplaten in de stijl van van de stippenkunst van de Aboriginals

Vanaf nu kunnen mijn boekjes besteld worden via  bol.com ! Ook kunnen alle boekhandels in Nederland ze bestellen via het Centraal Boekhuis.

Vanaf nu zijn de tekst en muziek GRATIS (!!!) van de voorleesboekjes te downloaden via de website van Stichting Oscar :  www.stichting-oscar.nl

Via de link  Download vindt u de instructies hoe u deze muziek kunt downloaden. U kunt een keuze maken uit de 6 verschillende titels.

NIEUW: De kleuren van Octavia.

Een nieuw boekje met als ondertitel: Kleuren zijn als muziek. Je kunt ze niet missen. Klik snel op  deze link voor meer informatie.

NEU: “Oscar!”, Musikalisches Bilderbuch mit CD zum Mitsingen

Eine Geschichte mit Musik.

Er is nu een Duitstalige versie verkrijgbaar van Oscar. Op de CD vertelt en zingt de prachtige stem van Semira Abdollhzadeh het verhaal van Oscar de schildpad. Echt heel fijn en mooi om naar te luisteren en… mee te zingen, te spelen te dansen etc.